Els vampirs prenen el control de les xarxes de CaixaForum

Barcelona, 19 Març 2020

  • CaixaForum desplega una programació especial de continguts digitals amb la presentació de la Setmana Vampírica a les seves xarxes socials. Ho farà coincidint amb l’exposició L’evolució del mite, inaugurada recentment a Madrid, i de la campanya #JoEmQuedoaCasa.
  • Aquests éssers foscos seran els protagonistes dels comptes de Twitter, Instagram i Facebook dels centres culturals de ”la Caixa”, on es mostraran des de diferents vessants: cinematogràfica, literària, artística i musical, amb llistes i recomanacions al respecte.
  • El primer día de la Setmana Vampírica, la llegenda negra del cèlebre Nosferatu del director de cine F.W. Murnau planarà sobre tots els seguidors de CaixaForum. També desfilaran històries relacionades amb el Dràcula protagonitzat per Béla Lugosi, el Drácula 73 d’Alan Gibson i l’heroïna del còmic Vampirella.

Notícies relacionades

Surrealisme i disseny dialoguen a CaixaForum Barcelona

Surrealisme i disseny dialoguen a CaixaForum Barcelona

Barcelona, 27 Febrer 2020

Un total de 285 obres d’art i objectes conviuen i dialoguen en l’exposició Objectes de desig. Surrealisme i disseny, 1924-2020, que explora la relació entre ambdues disciplines des de fa un segle.