L’esperit bohemi de Montmartre s’instal·la a CaixaForum Sevilla

Sevilla, 12 Febrer 2020

  • ”la Caixa” presenta L’esperit de Montmartre en temps de Toulouse-Lautrec, una mostra sense precedents per conèixer els aspectes essencials de l’art francès radical de finals del sigle XIX.
  • Amb més de 300 obres, proposa una immersión per l’irresistible encant de la mentalitat avantguardista que van practicar nombrosos artistes al voltant del 1880 al barri de Montmartre, convertit en centre literari y artístic de la capital francesa.
  • L’exposició mostra el paper que van tenir a la trajectòria de Toulouse-Lautrec i els seus coetanis — Pierre Bonnard, Pablo Picasso, Georges Bottini, Henri-Gabriel Ibels, Henri Rivière, Louis Valtat, Jules Chéret, Suzanne Valadon o Édouard Manet– les produccions artístiques efímeres.

Notícies relacionades

Surrealisme i disseny dialoguen a CaixaForum Barcelona

Surrealisme i disseny dialoguen a CaixaForum Barcelona

Barcelona, 27 Febrer 2020

Un total de 285 obres d’art i objectes conviuen i dialoguen en l’exposició Objectes de desig. Surrealisme i disseny, 1924-2020, que explora la relació entre ambdues disciplines des de fa un segle.

Els vampirs claven els ullals a CaixaForum Madrid

Els vampirs claven els ullals a CaixaForum Madrid

Madrid, 13 Febrer 2020

L’exposició Vampirs. L’evolució del mite proposa un recorregut transversal per la història d’aquesta figura, popularitzada pel cinema i més viva que mai en la cultura popular.