CaixaForum Tarragona revela la història amagada darrera dels faraons d’Egipte

Tarragona, 11 Febrer 2020

  • CaixaForum Tarragona acull Faraó. Rei d’Egipte, la primera exposició organitzada amb el British Museum, que convida als visitants a descobrir aquesta antiga civilització.
  • Els faraons, els senyors de les Dues Terres, van ser els encarregats de protegir Egipte dels enemics i de garantir l’ordre de l’univers. Van governar des del 3000 aC, aproximadament, fins a la conquesta romana, l’any 30 aC.
  • La nova exposició de ”la Caixa” en col·laboració amb el British Museum explora el simbolisme i l’ideari de la monarquia egípcia, desvetllant les històries que s’amaguen rere les 137 peces incloses a la mostra com a representació d’aquesta antiga civilització.

Notícies relacionades

Surrealisme i disseny dialoguen a CaixaForum Barcelona

Surrealisme i disseny dialoguen a CaixaForum Barcelona

Barcelona, 27 Febrer 2020

Un total de 285 obres d’art i objectes conviuen i dialoguen en l’exposició Objectes de desig. Surrealisme i disseny, 1924-2020, que explora la relació entre ambdues disciplines des de fa un segle.

Els vampirs claven els ullals a CaixaForum Madrid

Els vampirs claven els ullals a CaixaForum Madrid

Madrid, 13 Febrer 2020

L’exposició Vampirs. L’evolució del mite proposa un recorregut transversal per la història d’aquesta figura, popularitzada pel cinema i més viva que mai en la cultura popular.